maandag 1 juli 2019

Een spannende dag voor Suzy

De laatste dag van juni 2019 ging Suzy mee naar de CLUBDAG van de NBCC & BCH in Nijmegen. 
We hadden haar aangemeld voor de inventarisatiekeuring. Ze werd gekeurd door km A. Zoontjens en A.van Bussel. En kreeg een super mooi rapport mee.

Voor Suzy was de dag een sociale uitdaging. Want dat waren wel HEEL VEEL honden om haar heen. Hyper blaffend ging ze in eerste instantie de interactie aan. Nu en dan een snaai als een rasgenootje toch te plots in haar buurt kwam.
Maar ook werden er vriendschappen gesloten. En gedurende de dag werd ze steeds rustiger. Bij de grote groepsfoto zat ze zelfs keurig tussen twee reuen in.
Ook de keuring was een challenge want ze kent het commando "staan" niet. Als iemand haar benadert wil ze ook nog eigenlijk gaan liggen.. Dus moest het wat tactisch aangepakt....Gelukkig kon de keurmeester haar zo ook prima beoordelen. En voor een eerste keer in een "show"ring liep zo ook nog keurig mee. Bij de BBQ aan het einde van de dag, lag ze lekker relaxed bij ons.
De dag was een lange zit...er was Behendigheid, gehoorzaamheid, keuringen, de mogelijkheid voor hoopers en snuffel(water) spelletjes, leuke gesprekken en veel zon, met gelukkig geregeld een lekker verkoelend windje.
Thuis heeft ze eerst de waterbak leeggeslubberd en is toen op haar stekje gaan tukken.


#Seagullmakeyoufeelmylove #AttheBeardieInn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten