dinsdag 17 april 2012

Modderbloedjes

Het is weer eens zover. Planning van de dag geheel in het niet gevallen. Na gisteravond ons teefje Keshia heerlijk te hebben geborsteld was het vanmorgen de bedoeling dat de heren onder handen werden genomen, lekker even te gaan trainen en dan nog boodschappen te doen... maar WAS dus de planning!
Want zonet heb ik er twee uit de tuin gevist, die daar, naast heerlijk door het natte gras te hebben zitten kuiten, ook eventjes besloten een gat te graven achter de denneboom.
En te zien aan de diepte van dat gat is het nog een wonder dat de boom nog niet met kluit en al is omgevallen.
Tot overmaat van ramp vloog de bruine madame direct door naar binnen op mijn gemopper EN helemaal door naar de slaapkamer van zoonlief op de bovenverdieping. Met dik de modder aan de poten dus om vrouwtje even het bloed onder de nagels vandaan te halen. Leuk als je net de bovenverdieping hebt gepoetst!
In haar nekvel gevat en maar meteen terug naar de badkamer beneden, om daar rechtstreeks onder de douche te zetten om, in elk geval het ergste, eraf te spoelen.
Boosdoener nummero twee, zwarte beardie Nelson, in de tussentijd maar even "veilig" buiten laten zitten tot ook hij eenzelfde behandeling mocht ondergaan.
Inmiddels zit madame in de bench en ligt meneer op zijn stek verscholen achter de bank.
Wetende dat vrouwtje wel "heel erg boos"is, zullen ze zich het eerste uur niet laten zien. In elk geval niet tot vrouwtje het gat zo goed mogelijk heeft dicht gegooid in de achtertuin, het hek naar hun "speelterrein" voorlopig dus weer gesloten blijft voor deze etterbakken.
Met uitzondering van, de alleen onder de caravan op vakantie gravende, Dobby dan, die zich van dat hekwerk en zijn HD-D niets aantrekt, en van het hekje wel even een hoogtesprong van maakt.
Ook houden ze zich gedeisd tot vrouwtje de modder heeft weggespoeld uit de douchebak, de modderpoten van de trap heeft gepoetst,de was van hun handdoeken heeft opgehangen en de vloer weer fris ruikt van de dweilbeurt. Of zou dat laatste nu juist de insteek zijn geweest van hun criminele plan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten